روش پخت و طرز تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی خوشمزه به روش محلی
روش پخت و طرز تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی خوشمزه به روش محلی
طرز تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش پخت و طرز تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی خوشمزه به روش محلی
این کوکو از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه و لذیذ گیلان می باشد
مواد لازم برای تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی :
مرغ پخته و خرد شده :♦: نیم کیلوگرم
تخم مرغ :♦: چهار عدد
آبلیمو :♦: نصف استکان
زعفران آب کرده :♦: در صورت تمایل کمی
نمک، فلفل و روغن :♦: به میزان لازم
روش پخت و طرز تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی خوشمزه به روش محلی
با این میزان مواد اولیه شما می توانید ایم کوکو خوشمزه را برای 5 نفر تهیه کنید
طرز تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی ابتدا باید
زعفران، نمک، فلفل و تخممرغ را مقداری هم زده،
سپس مرغ و آبلیمو را به این مواد اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم
بعد مانند کوکوی معمولی در روغن سرخ میکنیم.
توصیه می کنیم که حتما این کوکوی خوشمزه را تهیه کنید و از طعم خواص و عالی آن لذت ببرید.
امیدواریم که طرز تهیه این کوکو برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن در کنار دوستان و خانواده خود ببرید
روش پخت و طرز تهیه چخرتمه یا کوکوی مرغ گیلانی خوشمزه به روش محلی
- ۹۷/۰۷/۰۷